Home Homeostase Over Mij Blog
Homeostase Over mij Blog
HomeOver Mij
Melanie Roes
Melanie Roes

Over Mij - Melanie Roes

Hormoontherapeut & NLP trainer

In 2013 werd ik voor het eerst moeder. Dolgelukkig met een gezonde baby in de armen, rolden de kraamtranen over de wangen. Niet wetende dat dit het eerste moment zou zijn voor een totaal ander leven.

Toen mijn dochter geboren werd kreeg ik er namelijk iemand bij, maar tegelijkertijd raakte ik ook iemand kwijt: mezelf. Heel lang heb ik niet precies geweten wie ik nou ook alweer was. Alsof degene die ik altijd was geweest, die vrouw die ik zo goed kende, opeens was verdwenen. En het was een behoorlijke zoektocht om haar weer terug te vinden. Met mijn eeuwig vastgepleisterde glimlach op mijn gezicht, wekte ik de indruk dat ik het allemaal compleet onder controle had. Maar van binnen was het chaos.

Ik begon aan een practitioner NLP, leerde ontzettend veel en maakte grote stappen. Daarna door voor master NLP en uiteindelijk de opleiding NLP trainer volgde. In de tussentijd heb ik ook een master Timeline therapie gevolgd en een cursus coachen met Hypnose.

De leidraad in mijn zoektocht zijn toch wel voor een groot deel hormonen geweest en daarom volg ik nu een HBO vakopleiding hormoontherapeut. I.c.m. mijn achtergrond als schoonheidsspecialist en drogist heb ik een onwijs pakket aan tools waarmee ik vrouwen kan helpen naar een bewuster leven.

 

Wat is nog meer leuk om over mij te weten..

Ik ben alleenstaande mama van 2 kindjes, met inmiddels weer een fijne relatie. Een spontane vrouw, extravert, lief, zorgzaam en vastberaden. Ik zit vol humor en houd echt van lachen. 

Mijn hobby is fotograferen van portretten en ik houd van lekker koken met mijn kinderen. Ik heb zelf ADHD. Met de H niet van hyperactief, maar van impulsief. (Al praat ik wel veel en graag ;)) Ik kan hierdoor snel beslissen en handelen, waardoor ik snel kan schakelen en het behandelplan op jouw behoeften kan aanpassen.

Verder ben ik eerlijk en direct, ook in de behandeling. Ik heb veel ervaring in het coachen van mensen en als jij wilt dat je resultaat behaald, halen we het ook, want dan zet ik me daar volledig voor je in! 

 

De Praktijk Melanie Roes

Mijn praktijk richt zich vooral op vrouwen met hormonale klachten en/of psychische problemen. Bijvoorbeeld overbelaste moeders, maar ook vrouwen met miskramen en adoptie- en/of pleegmoeders. De praktijk heeft een goede samenwerking opgebouwd met een team van artsen en therapeuten. Mocht het nodig zijn, dan word jouw hulpvraag met hen overlegd, natuurlijk altijd in overleg met jouw toestemming.

 

Praktijk Melanie Roes is aangesloten bij MBOG

Orthomoleculaire geneeskunde houdt in dat de biochemische processen in het lichaam in balans gebracht mogen worden of juist in balans moeten blijven middels een juiste voeding, een juiste leefstijl, passende beweging en zingeving en het adviseren van persoonlijke hoogkwalitatieve voedingssupplementen.

In de orthomoleculaire geneeskunde staat de kracht van de juiste voeding, een juiste leefstijl en de therapeutische werking van bepaalde hoogkwalitatieve voedingssupplementen centraal. 

Als MBOG zorgen voor een goede medische basisopleiding op tenminste hbo-niveau aangevuld met onafhankelijke opleidingen en scholingen op o.a. orthomoleculair, leefstijl, integrale, pni en algemeen medisch gebied. 

Wij hebben als doel de reguliere geneeskunde en de orthomoleculaire geneeskunde zo veel als mogelijk op elkaar af te stemmen zodat de orthomoleculaire geneeskunde complementair is aan de reguliere geneeskunde. Als MBOG dienen wij de Nederlandse wetgeving te kennen en veranderingen in deze te delen met onze leden. Het doel is dat wij als orthomoleculaire zorgverleners in de maatschappij volledig geaccepteerd worden als complementair geneeskundigen. 

Bron: Mbog

 

In de media


Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Praktijk Melanie Roes
Goorsestraat 10
7496 AD Hengevelde
+31 (0)6 477 911 66
privacyverklaring  /  algemene voorwaarden
website:erik.fm